19 de juny de 2017

Calendari

gen.
22
Ds
Missa “Cap a Déu en mi” @ Parròquia Abraham
gen. 22 @ 20:00
febr.
17
Dj
Trobada Grup de Diàleg @ Biblioteca Benguerel
febr. 17 @ 18:30 – 20:00
febr.
19
Ds
Missa “Cap a Déu en mi” @ Parròquia Abraham
febr. 19 @ 20:00
febr.
26
Ds
Caminada amb Causa
febr. 26 tot el dia
Caminada amb Causa

TORDERA – SANT  MIQUEL DE VALLMANYA – CA N’AULET – CAN RICASTELL – GR92 –  SANT MIQUEL

Trobareu tota la informació aquí.

març
8
Dt
Videoconferència Grup de Gestió Empresarial
març 8 @ 19:00 – 20:30

Et convidem a participar a la reunió que celebrarem el dimarts 8 de març de 2022, de 19,00 h a 20,30 h. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió se celebrarà en línia per internet. Per a aquesta sessió comptarem amb Gabriel García Margaix, Director Digital d’Aranco SLU a València. Ha estudiat Enginyeria Informàtica a la Universitat Alfonso X el Sabio, és Màster en Xarxes i Integració de Sistemes per la UPV i Màster en Indústria 4.0. per Peaks Business School i Fom Talent. Gabriel continuarà amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents podran expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: La transició digital a la 4a revolució industrial

Per participar en la reunió per videoconferència es requereix que les persones interessades confirmin la seva assistència responent a aquest email. En el termini més breu possible els enviarem un resum escrit del cas que s’exposara, perquè puguin preparar les seves opinions i propostes, si així ho desitgen. El dia de la reunió els farem arribar per correu electrònic les indicacions per connectar en línia.

Presentació general del grup

T’esperem!

   

març
14
Dl
Missa aniversari Chiara Lubich @ Cripta Sagrada Familia
març 14 @ 20:00 – 21:00
març
18
Dv
Trobada Grup de Diàleg @ Town
març 18 @ 19:30 – 21:00
Trobada Grup de Diàleg @ Town

Divendres 18 de març, aquest cop a TOWN, a partir de les 19:30, farem la nostra sessió de diàleg amb el tema:

10.000 anys de guerra: cap alternativa?

Relexionarem sobre aquesta xacra de tots els temps, i veurem quins camins podem emprendre tant a nivell colectiu com personal, per a la seva erradicació.

Us hi esperem!

abr.
26
Dt
Videoconferència Grup de Gestió Empresarial
abr. 26 @ 19:00 – 20:30

Et convidem a participar a la reunió que celebrarem el dimarts 26 d’abril de 2022, de 19,00 h a 20,30 h. Des de l’inici de la crisi sanitària que va començar fa dos anys, les nostres reunions s’estan fent online per internet. Per a aquesta sessió comptarem amb Cinta Lacasa, executiva a la indústria farmacèutica durant 30 anys, assessora empresarial actualment. Cinta continuarà amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents podran expressar les seves opinions i fer propostes concretes. En aquesta ocasió, es tractarà d’un cas sobre:

Decisions i valors en l’empresa: estan canviant?

Per participar en la reunió per videoconferència Zoom es requereix que les persones interessades confirmin la seva assistència responent a aquest email. En el termini més breu possible els enviarem un resum escrit del cas que s’exposara, perquè puguin preparar les seves opinions i propostes. El dia de la reunió els farem arribar per correu electrònic les indicacions per connectar en línia.

Presentació general del grup

T’esperem!

   

abr.
29
Dv
Trobada Grup de Diàleg @ Town
abr. 29 @ 19:30 – 21:00
Trobada Grup de Diàleg @ Town

El divendres 29 d’abril de les 19:30 a les 21:00, aquest cop també a TOWN, carrer Roger de Lluria nº 116, 3er 2a, de Barcelona, tindrem la nostra trobada del Grup de Diàleg entre Amics de Conviccions Diverses. al voltant del tema:

El secret de la felicitat

Tothom en parla i la busca, però no és fàcil definir-la i, encara menys, trobar-la i fer-la perdurar. Hi ha secret de la felicitat? Què ens cal per ser feliços?

Us hi esperem!

maig
1
Dg
Camí de Sant Jaume 2022
maig 1 – maig 8 tot el dia
Camí de Sant Jaume 2022

Per sisè any consecutiu, es fa el camí de Sant Jaume. Aquest any ho fem del dia 1 al 8 de Maig. El primer i el darrer dia són per viatjar a Galicia i de retorn a Barcelona. Sortim de Baamonde i arribem a Santiago. Cinc etapes que farem en cinc dies cobrint 102 kilòmetres. Participen 18 persones amb la il·lusió d’arribar a la catedral i participar a la missa del pelegrí. Us enviarem un resum de la edició d’aquest any amb un enllaç amb les fotografies del camí fet.