Grup de Gestió Empresarial

El passat 18 d’octubre vam celebrar la primera sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona durant aquest curs. Aquest cop l’exposició inicial va anar a càrrec de Jordi Solé Muntada, economista amb un MBA (UPF) i analista financer europeu (CEFA), Director d’Operacions de ECrowd!, una plataforma en línia per al finançament col·lectiu d’inversions, qui va exposar l’interessant tema d’actualitat:

Impacte positiu en la societat a través del finançament col·lectiu. L’experiència de eCrowd!

Es va presentar ECrowd! com una plataforma en línia per al finançament col·lectiu d’inversions rendibles i amb impacte positiu en la societat i el medi ambient, posant en contacte directe a projectes que necessiten un préstec amb inversors que busquen diversificar amb un major rendiment. A més, invertint directament en aquests projectes ECrowd! contribueix a l’economia real i a un món més sostenible. Com és habitual, després de l’exposició inicial es va obrir pas al diàleg, amb una posada en comú d’idees, experiències viscudes i propostes per part dels participants.