Nois i noies x la Unitat

Som nois i noies de 9 a 17 anys, que representem diferents races i nacionalitats. Formem part del sector juvenil del Moviment dels Focolars i hem optat per fer de l’amor recíproc el nostre estil de vida.

Per fer un món millor aquests últims anys estem treballant per l’acció FAM ZERO, una campanya de l’ONU per eradicar la Fam al món. Des de la FAO ens ho van demanar i arreu del món tractem d’engegar diverses accions concretes. A Barcelona, hem fet clauers i polseres solidàries i després hem participat en diverses campanyes de recollida d’aliments. I per estar més preparats, al llarg d’un any hem participat en seminaris d’experts convidant també als nostres amics i creant un vídeo de conscienciació arrel dels primers mesos de la pandèmia.

Per seguir la nostra activitat pots visitar el nostre canal de Telegram: #RetoHambreCero

 

 

Informació: infobcn@focolars.cat