Som comunitat, fem família

Diumenge, 19 de febrer ens vàrem reunir als locals de la Sgda. Família, un grup de 43 persones, sota el lema de: “som comunitat, fem família “

Després de les salutacions i unes paraules de benvinguda, vàrem visionar un vídeo sobre el comportament de les oques: el seu vol, en “V”, per optimitzar energies; el relleu per substituir a l’oca que va primera i fa més esforç que la resta; l’acompanyament a la ferida o malalta, fins al final, etc… Una reflexió de com comportar-nos dins d’un grup.

La comissió de Fent Família ens va posar al dia de les activitats realitzades des dels seus inicis fins a dia d’avui: diners rebuts, situacions individuals i col·lectives a les que s’ha donat o es dóna suport. Dificultats i vivències.

També vàrem comptar amb la presència de dues religioses i una voluntària de les que porten endavant el projecte Betania, al barri de Roquetes. Ens van ajudar a copsar la realitat d’aquestes barriades a on s’acumulen problemes de diversa indole. La seva presència i experiència va ser molt enriquidora.

Recordeu que es poden fer aportacions puntuals o periòdiques a Fent Familía a través del compte:
ES40 2100 5000 5202 0024 37 87 del Movimiento de los Focolares

Conclusió: Amb una mica de cadascú es pot fer un gran projecte. Quan compartim, n’hi ha prou amb poc perquè sigui suficient per a molts.

Es va escoltar una cançó de Josep Ma Espinàs, que ens ha deixat fa poc. La cançó es titula “Germà” i té una lletra molt adient al tema tractat.

Abans d’acomiadar-nos encara ens va donar temps a gravar una petita salutació per la N.S. que està  ingressada, desprès  d’una intervenció quirúrgica, i a qui volíem fer arribar el nostre record i efecte.