Grup de Gestió Empresarial: Intel·ligència ètica

El passat 17 de gener vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Arantza Echaniz Barrondo, Directora de l’Àrea Social 1 de la Facultat de Ciències Socials i Humanes de la Universitat de Deusto. Arantza va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Intel·ligència ètica

Des de l’inici de la crisi sanitària que va començar fa tres anys hem realitzat gairebé totes les reunions per videoconferència, i vam fer el mateix aquesta vegada, facilitant així la participació de persones de la resta d’Espanya i altres països de llengua espanyola.

La reunió va ser considerada un Cercle de Comunió per part de l’Economia de Comunió https://www.edc-online.org/es/eventi-e-news/circoli-di-comunione.html. També va ser inclosa entre els esdeveniments de Viure l’Economia de Francesc – Living EoF https://francescoeconomy.org/events-towards/reunion-grupo-de-gestion-empresarial-de-barcelona-espana/.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que seran convocades per aquest mateix mitjà.