Videoconferència Grup de Gestio Empresarial

El passat 8 de març vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia. Aquest sistema permet ampliar l’àmbit de participació a persones residents en altres ciutats, que ja abans ens havien expressat el seu interès en les nostres reunions.

Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Gabriel García Margaix, Director Digital d’Aranco SLU, València, Enginyer Informàtic, Màster en Xarxes i Integració de Sistemes, Màster en Indústria 4.0. Gabriel va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: La transició digital a la 4a revolució industrial

Si estàs interessat en el material que es va presentar o en l’enregistrament de la reunió en línia, pots escriure a grupdegestio@focolars.org demanant que t’enviem el material o l’enllaç de YouTube mitjançant el qual pots accedir a tota la reunió.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que seran convocades per aquest mateix mitjà.

 

Si estàs interessat en el material que es va presentar o en l’enregistrament de la reunió en línia, pots escriure a grupdegestio@focolars.org demanant que t’enviem el material.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.