Videoconferència Grup de Gestio Empresarial

El passat 18 de gener vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia.

Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Enrique Lluch Frechina, docent d’economia a la Universitat CEU Cardenal Herrera, València. Enrique va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Grup hospitalari privat, és possible compatibilitzar la utilitat social amb el rendiment econòmic?

Resum del cas

Si estàs interessat en el material que es va presentar o en l’enregistrament de la reunió en línia, pots escriure a grupdegestio@focolars.org demanant que t’enviem el material o l’enllaç de YouTube mitjançant el qual pots accedir a tota la reunió.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.