The Economy of Francesco

El passat 2 d’octubre es va realitzar la primera reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. Com ja va succeir el curs passat, el Grup de Gestió Empresarial es va adherir a l’esdeveniment global anual de The Economy of Francesco (EOF) en aquest dia. Es tracta d’una iniciativa promoguda pel Papa Francesc a la qual estan convocats a participar joves economistes, empresaris i empresàries de tot el món, per iniciar amb ells un procés de canvi global de manera que l’economia d’avui sigui més justa, inclusiva i sostenible, sense deixar ningú enrere.

A causa de les dificultats a la mobilitat que imposa l’emergència sanitària, l’esdeveniment presencial d’Assís va ser només per a joves italians i es va retransmetre globalment per internet en obert. En altres països es van realitzar esdeveniments locals en la mateixa data, organitzats per nombrosos HUBs EoF escampats pel món. El Grup de Gestió Empresarial et va convidar a participar en l’esdeveniment en línia que va organitzar l’HUB EoF de Madrid amb la col·laboració d’Economia de Comunió.

Si tens interès en veure els enregistraments en vídeo dels actes a Assís i a Madrid, segueix els enllaços de Youtube que s’indiquen:

Esperem veure’ns en properes reunions, que seran convocades per aquest mateix mitjà.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.