Videoconferència Grup de Gestio Empresarial

El passat 20 d’abril vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia.

Per a aquesta sessió vàrem comptar amb Juan de la Riva Fernández, Professor de Geografia a la Universitat de Saragossa, membre de Consell de Protecció de la Naturalesa d’Aragó. Juan va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Energies renovables sí, però on i com?

Si estàs interessat en el material que es va presentar o en l’enregistrament de la reunió en línia, pots escriure a grupdegestio@focolars.org demanant que t’enviem el material o l’enllaç de YouTube mitjançant el qual pots accedir a tota la reunió.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.