Videoconferència Grup de Gestio Empresarial

El passat 26 de gener vàrem realitzar una reunió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia. En aquesta ocasió, la reunió va tenir el format de taula rodona amb dos convidats, que van debatre amb els participants sobre el següent tema:

Gestió sanitària: present i futur

Cada un dels convidats va respondre des d’un àmbit diferent:

  • Àmbit de l’administració. Dr. José María López Jiménez, Cap del Servei de Planificació i Recursos de l’Oficina Regional de Coordinació de Salut Mental i Addiccions del Servei Madrileny de Salut.
  • Àmbit de el personal sanitari. Dr. Jesús Gil Pinilla, Delegat electe de Junta de Personal en el Departament de Salut, Hospital Dr. Peset, València.

Després de la introducció d’Alex Roche i amb la moderació de Joan Rodríguez Salleras, els participants van poder escoltar, preguntar i aportar arguments i experiències sobre el candent tema de la gestió sanitària a Espanya, des de diferents punts de vista: l’administració pública, els professionals sanitaris, els proveïdors de material, el finançament públic, les entitats privades i els usuaris de la sanitat.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.