Ecomon

Ecomon és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 2017. La iniciativa va néixer de la mà d’un petit grup de persones, algunes d’elles empresàries, després d’haver fet un viatge a l’Índia, a la zona d’Anantapur. Allà van col·laborar i fer possible uns projectes amb la Fundació Vicenç Ferrer, entitat que porta a terme una tasca exemplar amb els més desfavorits (la casta dels Dàlits o intocables).

Havent vist el que donen de sí els ajuts provinents del nostre país en la construcció de riquesa en llocs on fa tanta falta, van decidir passar a l’acció, conscients que si allà cal generar riquesa, aquí ens cal aprendre a donar si volem conservar la dignitat i volem construir un futur més just i sostenible.

 

Així va començar Ecomon, amb la ferma voluntat d’ajudar a crear riquesa on no n’hi ha i de difondre la cultura del donar entre les persones, que molt sovint som poc conscients que tenim de tot i de sobra.

Entre els seus objectius estan: promoure i donar suport a iniciatives socials i projectes de desenvolupament; respectar la dignitat de la persona i els drets humans, utilitzar el diàleg, el respecte a l’altre, l’escolta profunda i l’estimació entre els membres que integren l’associació com a eina de presa de decisions i de relació, sensibilitzar el teixit social i difondre la “cultura del donar” i de la solidaritat com a eina i estil d’actuació.

Trobareu tota la informació a la web de Ecomon. També des de la web us podreu fer socis.

 

Informació: ecomon@ecomon.cat

Web: ecomon.cat