Camí Sant Jaume 2021

Per cinquè any consecutiu el nostre grup obre les seves portes a aquells que desitgin caminar, contemplar natura i dialogar.

CAMINADA DE PRIMAVERA AL MAIG. RESERVA’T UNS DIES ARA.

Informació detallada

CAMINAR I DIALOGAR FENT EL CAMI DE SANT JAUME

Us oferim l’oportunitat de fer unes etapes del Camí de Sant Jaume del 2 al 8 de Maig de 2021.

Seran les etapes següents:

 • 1ª Ponferrada – Vilafranca del Bierzo (17 km)
 • 2ª Vilafranca del Bierzo – Herrerias (21 km)
 • 3ª Herrerias – O’Cebreiro (9 km)
 • 4ª O’Cebreiro – Tricastela (19 km)
 • 5ª Tricastela – Sarria (21 km)

Total 87 km

Així pels nous, comenceu a fer camí amb etapes no massa llargues i els que ja porten ja fetes d’altres edicions, completaran una fracció més del camí, en un tram assequible i de bellesa paisatgística. Molt provablement unificarem 3ª i 4ª etapes fent Herrerias – Tricastela en una sola jornada (com esta a l’adjunt que us he enviat), donat que seria la única etapa dura del tram que, si es planifica be, podríem fer-la en una jornada. Si finalment veiem que ens podem prendre una setmana lliure amb 1 dia de viatge d’anada 5 dies de caminar i 1 dia de viatge de tornada, no caldria forçar la màquina. De moment ho estem fent així… sempre es podrà canviar.

Dates que s’aproven:

Les dates que veiem bones son: sortida el diumenge dia 2 de maig, arribant a Ponferrada al vespre. Caminar els cinc dies (3,4,5,6 i 7) i tornar el dissabte dia 8 de maig.

S’acorda també en principi anirem en cotxe fent petits grups afins, com aquest darrer any. Això es concreta als darrers moments. Us adjuntem el detall i el perfil de les etapes per a que comenceu a fer boca.  Detall del recorregut i etapes.

Aquells que vulgueu més informació podeu connectar amb carles@hello-town.com

 

CAMINADA DE TARDOR AL SETEMBRE

Fa dos anys es va fer la primera sèrie d’etapes del camí de sant Jaume francès de Saint Jean de Pied de Port fins a Pamplona. Alguns no van poder fer la primera etapa, Saint Jean – Roncesvalles, i ens han dit de fer-la. Per aquelles 8 persones que ja han confirmat el seu interès en fer aquesta etapa- la farem el mes de setembre, i aprofitarem per fer algunes etapes del camí de la Vall de Baztan, que queden a prop  de Roncesvalles i ens aporta el fantàstic paisatge del Pirineu Navarrés.. Ja us informarem oportunament d’aquesta caminada. En principi hem previst sortir el diumenge dia 12 de setembre, caminar 4 dies (1 Sant Jean – Roncesvalles i 3 més del camí de la Vall de Baztan) i un altre dia de tornada.

Etapes de Baztan per la vostra informació:

 • 1ª Bayona – Ustariz (14 km)
 • 2ª Ustariz – Urdax (21,2 m)
 • 3ª Urdax – Elizondo (18,8 km)
 • 4ª Elizondo – Berroeta (9,7 km)
 • 5ª Berroeta – Olagüe (20 km)
 • 6ª Olague – Pamplona (25 km)

Total 109,4 km

Justificació: assequible i paisatge encisador.

Compatible amb fer de prèvia la de Sant Jean de P. de Port – Roncesvalles (per proximitat a Ustariz) per aquells que encara no l’han fet i empalmar amb la resta d’etapes.

Queda pendent decidir si ajuntem les etapes 3ª i 4ª, donat que seria la única etapa llarga del tram. Ja us anirem informant d’aquesta caminada de setembre, que la tindrem preparada a finals d’any.