Videoconferència Grup de Gestio Empresarial

El passat 20 d’octubre vam realitzar una nova sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia per internet facilitant així la participació.  Aquest cop l’exposició va anar a càrrec de José del Rosario Palenzuela, Sènior Account Executive en el sector TI, que va presentar el cas: Com recuperar les vendes? Una clau: les relacions. Es va continuar així amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els participants van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes. Una vintena de persones van participar en la videoconferència múltiple, des de Catalunya, Madrid, Andalusia, València i Hispanoamèrica.

Aprofitem aquest mail per informar-te que els propers dies 19, 20 i 21 de novembre de 2020 tindrà lloc a Assís (Itàlia) el esdeveniment global The Economy of Francesco (EoF), una iniciativa promoguda pel Papa Francesc a la qual estan convocats a participar joves economistes, empresaris i empresaries de tot el món, per iniciar amb ells un procés de canvi global de manera que l’economia d’avui sigui més justa, inclusiva i sostenible, sense deixar ningú enrere. A causa de les dificultats que imposa l’emergència sanitària, l’esdeveniment s’ha multiplicat en les mateixes dates per nombrosos HUB EoF locals escampats pel món, un d’ells promogut pel nostre Grup de Gestió Empresarial juntament amb Economia de Comunió Espanya. Informació al web https://francescoeconomy.org/eof-hubs/. Per a més informació i inscripcions pots contactar amb nosaltres al correu del Grup de Gestió Empresarial.

Gràcies pel teu suport i interès en les nostres activitats. Esperem veure’ns en properes reunions, que podeu trobar al calendari a aquesta web.