Grup de Gestió Empresarial

El passat 13 Juny 2017 vam celebrar la sisena i última sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona durant aquest curs. Aquest cop l’exposició inicial va anar a càrrec de Elena Bravo, Directora i Sòcia Fundadora de “La Miniera”, unitat d’estada diürna per a majors a Dos Hermanas (Sevilla), que gestiona també la Residència “Ignacio Gómez Millán” a Palomares del Río (Sevilla), i responsable a Espanya del Projecte d’Economia de Comunió, qui va exposar l’interessant tema d’actualitat:

La gestió d’una empresa sota els principis de l’Economia de Comunió

La presentació es va centrar en l’experiència personal i empresarial d’Elena: “Per a mi, l’ésser empresària de EdC vol dir viure la meva vocació d’empresària amb esperit de servei, tant cap als clients com cap als proveïdors, i cap als meus treballadors. D’aquesta manera crec que contribuïm al bé comú i a crear una societat més solidària i més justa”. En document adjunt us enviem la Memòria Anual 2016 de l’Economia de Comunió a Espanya. La memòria EdC 2016 internacional es pot descarregar aquí.

Com és habitual, després de l’exposició inicial es va obrir pas al diàleg, amb una posada en comú d’idees, experiències viscudes i propostes per part dels participants.

Amb aquesta reunió van finalitzar les activitats programades del Grup de Gestió Empresarial per a aquest curs. Gràcies pel teu suport i interès pel nostre grup. Esperem veure’ns en properes trobades.