Comunió de béns

Des dels seus inicis, les comunitats del Moviment dels Focolars han volgut fer com els primers cristians que “posaven en comú els seus béns”. I això inclou, a més de compartir el que tenim, posar en comú les pròpies necessitats.

En motiu de la pandèmia, s’ha posat en marxa una comunió de béns extraordinària de manera que es poden fer aportacions econòmiques (que desgraven a la declaració IRPF) a través del compte:

ES67 2100 3059 9925 0003 3412 – Titular: Movimiento de los Focolares

Fruit d’aquesta comunió de béns hem pogut donar ajut puntual a famílies o a persones soles, que degut a la crisi actual no poden fer front a despeses de lloguer, alimentació o  seguir un tractament mèdic.

 

Per contactar amb nosaltres, hem habilitat aquest correu electrònic: fentfamilia@focolars.cat