Ordinadors que tenen una segona vida

Aquesta crisi sanitària ha posat en evidencia la bretxa digital. Per això, entre nosaltres hem fet una comunió de béns tant de material, com de temps i de capacitats per poder facilitar ordinadors usats i reciclats a persones que no en tenien i el necessitaven. Fins ara hem entregat 7 portàtils  i  un monitor pla.

Les persones que han rebut un ordinador han manifestat que els hi resulta d’utilitat i estan agraïdes.

     

A  totes elles se’ls hi ha transmès que es tracta d’una acció fruit d’una comunió de béns en què donar o rebre està al mateix pla: hi ha qui dona ordinadors que no fa servir, qui dedica temps a condicionar-los i altres  persones que han expressat la seva necessitat. Totes estan d’acord en retornar-los quan ja no els necessitin per a poder-los deixar novament a qui els hi faci falta.

En Carlos, qui els està reciclant, ens diu:

“La experiencia para mí ha sido muy enriquecedora, pues cada entrega de un ordenador la hago con una puesta en marcha y una formación específica para poder utilizarlo con aprovechamiento, lo que ha revitalizado las relaciones con personas que normalmente no tengo ocasión de contactar, y menos en esta época de pandemia. También he realizado alguna reparación post-entrega en el domicilio”

 

Per contactar amb nosaltres, hem habilitat aquest correu electrònic: fentfamilia@focolars.cat