La gran aventura – Carles Pedragosa

Tots els grups socials tenen persones que volen expressar-se a través de l’art, la música o l’escriptura, donant una part important d’ells mateixos. La nostra no és una excepció. La gran aventura és la explicació de la experiència viscuda per Carles Pedragosa Raduà, del que ell anomena Vida i Miracles.

Narra amb detall i emoció el recorregut que ha fet en quatre parts:

El que ell anomena “Les arrels”, on escriu sobre els seus precursors, els seus primers anys, les escoles, els estudis, la “mili”, els estius a Sant Esteve de Palautordera, el seu recorregut en el món de la cesta punta, el seu esport favorit, i el que ell anomena el seu gran descobriment: un fil d’or que il·lumina i orienta la seva vida.

La segona part l’anomena “Una època clau”, on descriu la trobada, festeig i nuviatge amb la Georgina, la seva etapa universitària i el seu itinerari per les diferents empreses amb les que va arrencar la seva vida professional.

La tercera part l’anomena “L’expansió”, on escriu sobre la família i l’arribada dels fills, la compra de la segona casa i l’esplendor professional.

La quarta etapa l’anomena “Valorant el que és essencial”, on descriu la creació de la seva pròpia empresa, el seu viatge a l’Índia i retorna als seus orígens mirant al passat amb immensa joia.

Afegeix un epíleg i uns annexos en que recull opinions i cartes que li han enviat amics i familiars que ell respon amb sinceritat i tendresa.

L’autor vol expressament que l’import del llibre es dediqui a causes socials, en forma de donatius a unes entitats que precisa al seu llibre.