Fent Família

Arran de la situació de crisi econòmica que va provocar la crisi sanitària de la pandèmia, la comunitat de Barcelona, sensible a aquest fet, va posar en marxa Fent Família. Desde llavors vam fent un seguiment de les necessitats que van sorgint en el nostre entorn més immediat, i promovent accions solidàries, tractant de donar una resposta, no tant a nivell personal sinó com a comunitat.

Adreça de contacte: fentfamilia@focolars.cat

Varem conèixer el projecte Betània al barri de Roquetes a Barcelona. Ens va impactar molt i com a comunitat ens vam voler implicar. Primerament organitzavem compres periòdiques i recollides d’aliments bàsics juntament amb altres articles de primera necessitat -que des del projecte ens indiquen com a prioritari- i ho portavem a Roquetes. Darrerament es fan aportacions econòmiques.

Cada vegada haviem recollit al voltant de 250 Kg. d’aliments  basics i un munt de bolquers i de productes d’higiene personal.

Les germanes Carmelites Missioneres Teresianes, que tiren endavant aquest projecte, ens deien:

Hemos recogido vuestra donación de alimentos básicos y de productos de limpieza y aseo personal. Los alimentos y todo cuanto nos disteis, fue entregado a nuestras familias, todas ellas muy necesitadas.

Os enviamos un fuerte abrazo de parte de toda la Comunidad de Carmelitas Misioneras Teresianas y todo el equipo de voluntari@s del proyecto “Betania”  

 Mil gracias por todo! La Comunidad CMT.

Podeu veure el seu projecte a aquest vídeo