Emplenarem l’estiu de bombolles d’amor!

El temps del confinament per la pandèmia del coronavirus no ens ha aturat, als infants dels Focolars , que hem continuat estimant de mil maneres! I encara que no ens podíem reunir presencialment, hem fet igualment les trobades, però virtuals.

Sí, sí, amb el programa zoom i l’ordinador! Hem fet jocs, com ensenyar el nostre ninot preferit; hem llançat el dau-ruleta de la pau; ens hem explicat com vivim i hem ajudat a casa, o a la germana fent alguna feina que li tocava a ella o compartint el que tenim, també que hem telefonat als avis per a què estiguessin contents; hem fet dibuixos per la pau i ens els hem ensenyat i compartit. Eren molt bonics! Alguns ens han agradat molt! Cada mes hem aprofundit una frase de l’Evangeli, per aprendre a viure-la, i els exemples d’altres nens ens han ajudat i… fins i tot, hem fet gimnàstica junts! Fent les trobades online qui vivia més lluny també hi ha pogut participar.

Quan les persones grans de la comunitat dels Focolars a Barcelona van decidir que, tot i el confinament, es volien veure per compartir el que vivien, nosaltres ens hi vam afegir i vam oferir un muntatge amb les nostres fotos i vídeos i també n’hi havia de  Setmana Món Unit,  una setmana en què es concentren moltes iniciatives per la pau i la unitat arreu del món.

L’última trobada online d’aquest curs va ser especial, perquè ens vam connectar amb els nens i nenes de 4 a 8 anys dels Focolars presents a altres ciutats: Saragossa, Osca, Girona, Platja d’Aro… Ens van explicar el conte de “La burbuja viajera” i la iniciativa solidària que hi ha al darrera. Ens va agradar molt  i ens vam proposar, també nosaltres,  emplenar l’estiu de bombolles d’amor. Ens ajudes?

Molt bon estiu!

Descarrega les bombolles d’amor

__

¡Llenaremos el verano de burbujas de amor!

El tiempo del confinamiento por la pandemia del coronavirus no nos ha parado a los niños y niñas de los Focolares, que hemos seguido amando de mil maneras.

Y aunque no nos podíamos reunir presencialmente, hemos hecho igualmente los encuentros, pero virtuales. Sí, sí, ¡con el programa zoom y el ordenador! por el ordenador. Hemos hecho juegos, como enseñar nuestro muñeco preferido; hemos lanzado el dado-ruleta de la paz; nos hemos explicado cómo vivimos y hemos ayudado en casa o a nuestra hermana haciendo algún trabajo de casa que le tocaba a ella o compartiendo lo que tenemos, también que hemos llamado a los abuelos para que estuvieran contentos; hemos hecho dibujos por la paz y nos los hemos enseñado y compartido. ¡Eran muy bonitos! (O ¡muy guays!) Algunos nos han gustado mucho. Cada mes hemos profundizado una frase del Evangelio, para aprender a vivirla y los ejemplos de otros niños nos han ayudado y … incluso, ¡hemos hecho gimnasia juntos! Haciendo los encuentros online quien vivía más lejos también ha podido participar.

Cuando las personas mayores de la comunidad de los Focolares en Barcelona decidieron que, a pesar del confinamiento, se querían ver por compartir lo que vivían, nosotros nos añadimos y ofrecimos un montaje con nuestras fotos y vídeos y también fotos de la Semana Mundo Unido, una semana en la que se concentran muchas iniciativas por la paz y la unidad en todo el mundo.

El último encuentro online de este curso fue especial, porque nos conectamos con los niños y niñas de 4 a 8 años de los Focolares presentes en otras ciudades: Zaragoza, Huesca, Girona, Playa de Aro… Nos explicaron el cuento de “La burbuja viajera ” y la iniciativa solidaria que lo motivó. Nos gustó mucho y nos propusimos, también nosotros, llenar el verano de burbujas de amor. ¿Nos ayudas?

¡Feliz verano!

Descarga las burbujas de amor