Videoconferència Grup de Gestio Empresarial

El passat 17 de març vam realitzar una nova sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. Aquest cop l’exposició va anar a càrrec de Josep Bofill, filòleg de llengua anglesa i diplomat en magisteri, professor de secundària amb responsabilitats directives i de gestió en diverses escoles, actual director de la revista Ciutat Nova https://www.ciutatnova.org. Sota la conducció de Alex Roche, es va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Es pot reinventar un projecte editorial?

A causa de la crisi sanitària en la qual ens trobem, la reunió es va celebrar en línia per internet facilitant així la participació, que fins i tot va ser superior a la de sessions presencials anteriors.

Gràcies pel teu suport i interès pel nostre grup. Esperem veure’ns en properes reunions, que seran anunciades al calendari d’aquest web i a través de mail.