Grup de Gestió Empresarial

El passat 10 de desembre vam realitzar una nova sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona. Aquest cop l’exposició va anar a càrrec de Néstor U. Salcedo, PhD Fellow at Universitat Autònoma de Barcelona & Instructor at ESAN Graduate School of Business. Sota la conducció de Alex Roche, es va continuar amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas: Continuïtat de l’Empresa Familiar: ¿Relleu generacional? Dilemes de Propietari Fundador: Des d’Industrial Andina S.A. fins Estaciones de Servicios NSG.

Gràcies pel teu suport i interès pel nostre grup. Esperem veure’ns en properes reunions, que seran anunciades al calendari d’aquest web i a través de mail.