Concert #5 Ciutat Nova: GospelSoul

El Cicle de Concerts organitzat per Ciutat Nova va oferir el concert de GospelSoul que no es va poder realitzar mesos enrere. Abans del concert de la coral es va llegir un fragment del llibre “Intel·ligència espiritual” del Francesc Torralba.

En total cinc concerts que, des del desembre, han plasmat l’essència de Ciutat Nova a través de la música: la cerca per la interculturalitat i la interreligiositat a partir del respecte, l’escolta mútua i el diàleg.

Tots els concerts que han format part d’aquest cicle han tingut lloc a la Parròquia del Patriarca Abraham a Barcelona, i això no ha estat casualitat. Aquest espai va ser construït el 1992 com un espai de culte per a tots els esportistes que van participar en els Jocs Olímpics de Barcelona, independentment de quina fos la seva religió.

Aquí teniu el vídeo del concert.