Concert #4 Ciutat Nova: Coral Interreligiosa per la Pau

El Cicle de Concerts organitzat per Ciutat Nova va posar el seu punt final el passat 2 de juny amb el darrer, que va comptar la col·laboració de la Coral Interreligiosa per la Pau d’AUDIR (Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional). Aquesta coral, formada per més de 30 cantaires de diferents tradicions religioses, va néixer amb el desig de mostrar a la societat que la cultura del diàleg i la pau és un repte urgent i molt valuós. Abans del concert de la coral, que va oferir cançons de tradicions religioses diverses, la periodista Glòria Barrete va llegir un fragment del text “La Música dels Ainur”.

En total quatre concerts que, des del desembre, han plasmat l’essència de Ciutat Nova a través de la música: la cerca per la interculturalitat i la interreligiositat a partir del respecte, l’escolta mútua i el diàleg.

Tots els concerts que han format part d’aquest cicle han tingut lloc a la Parròquia del Patriarca Abraham a Barcelona, i això no ha estat casualitat. Aquest espai va ser construït el 1992 com un espai de culte per a tots els esportistes que van participar en els Jocs Olímpics de Barcelona, independentment de quina fos la seva religió.

Aquí teniu fotos, el vídeo del concert  i el programa.