Grup de Gestió Empresarial

El passat 24 d’abril vam realitzar la tercera sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona durant aquest curs. Aquest cop l’exposició va anar a càrrec de Carles Pedragosa, fundador i president en Töwn, i President i Secretari d’un club esportiu durant més de dues dècades. Sota la conducció de Alex Roche, es va continuar amb el nou format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Casos reals de gestió d’una Entitat Socio Esportiva.

Disposem del text del cas presentat per Carles i d’un enregistrament de la reunió en format domèstic. Si estàs interessat en ells, els pots sol·licitar responent a aquest email indicant l’objecte del teu interès, i et farem arribar un enllaç al núvol on visualitzar-los.

Gràcies pel teu suport i interès pel nostre grup. Esperem veure’ns en properes reunions.