Grup de Gestió Empresarial

El passat 6 de març vam realitzar la segona sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona durant aquest curs. Aquest cop l’exposició va anar a càrrec de Ricard Roche Cagigós, Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses, Responsable Financer i RRHH en empresa industrial.
 
Sota la conducció de Alex Roche, es va continuar amb el nou format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Absentisme Laboral davant de Compromís amb l’Empresa.

Disposem del text del cas presentat per Ricard i d’un enregistrament de la reunió en format domèstic. Si estàs interessat en ells, els pots sol·licitar responent a aquest email indicant l’objecte del teu interès, i et farem arribar un enllaç al núvol on visualitzar-los.
 
Gràcies pel teu suport i interès pel nostre grup. Esperem veure’ns en properes reunions.