Ciutat Nova i Grup de Diàleg: Relacions de poder, i a la parella?

Aquest acte l’han preparat conjuntament el Grup de Diàleg de Barcelona i la revista Ciutat Nova, i ha comptat amb el suport d’Humanitat Nova. S’ha celebrat al Centre Cívic de Can Deu a Barcelona. El tema “Relacions de poder, també a la parella?”, exposat per en Robert Roche, ens ha suscitat un diàleg que, degut a la participació d’un grup nombrós de persones, ha estat ric d’idees i en algun moment força profund. Podeu seguir tot l’esdeveniment (diàleg inclòs) a Facebook Live.

Parella i model de família s’han posat en consideració: fins a quin punt cal acceptar i sotmetre’s al poder de l’altre? Quan això significa un cost personal? És l’espiritualitat un element facilitador d’una bona relació a la parella? Cal apostar per una relació duradora o cal abandonar la relació quan el cost no és equilibrat o pot ser nociu? La societat ens empeny a relacions cícliques? La importància de l’elecció inicial de la parella.

Ens va faltar temps per aprofundir temes com l’economia familiar com a factor de poder, o rols assumits que s’acaben convertint en poder d’un respecte l’altre.

 

Podeu seguir Ciutat Nova a Twitter @ciutatnova.