Grup de Gestió Empresarial

El passat 16 de gener vam realitzar la primera sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona durant aquest curs. Aquest cop l’exposició va anar a càrrec del Carlos Fernández, enginyer de camins amb empresa consultora pròpia d’àmbit internacional, integrada en el projecte d’Economia de Comunió. Sota la conducció del Ricard Roche, es va donar inici a un nou format de reunions basat en l’exposició de dos casos reals de gestió empresarial de l’empresa del Carlos, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

CFT & Asociados SL. Casos reals de gestió

Disposem dels textos dels casos presentats per Carlos i d’un enregistrament de la reunió en format domèstic. Si estàs interessat en ells, els pots sol·licitar escrivint a aquest email indicant l’objecte del teu interès, i et farem arribar un enllaç al núvol on visualitzar-los.