Trobada Grup de Gestió Empresarial · 7 març

Et convidem a participar a la reunió que celebrarem el dimarts 7 de març de 2023, de 19,00 h a 20,30 h. Des de l’inici de la crisi sanitària que va començar fa tres anys hem realitzat gairebé totes les reunions per videoconferència, i farem el mateix amb aquesta, facilitant així la participació de persones de tots els països de llengua espanyola.

Per a aquesta sessió comptarem amb Agustín Silva, Director d’Infraestructures al Grup TCM Investors, distribució a l’engròs de gasoil i gasolina al mercat espanyol. Continuarem amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents podran expressar les seves opinions i fer propostes concretes. En aquesta ocasió, es tractarà d’un cas sobre:

Cas: Invertir en infraestructures per a energies fòssils el 2023-2025.

Informació sobre la reunió:

  • Data: 7-3-2023, de 19.00 a 20.30 h.
  • Lloc: La reunió es farà per videoconferència Zoom.
  • Dirigida a: professionals amb responsabilitats al món de la gestió de tot tipus d’empreses o organitzacions públiques, privades o no governamentals de qualsevol sector, i joves en formació en aquestes matèries, que comparteixin l’objectiu de posar les persones al centre de l’empresa.
  • Inscripció: Per participar a la reunió presencial cal que les persones interessades confirmin la seva assistència al mail grupdegestio@focolars.org. En el termini més breu possible us enviarem un resum escrit del cas que es tractarà, perquè puguin preparar les seves opinions i propostes. El dia de la reunió els farem arribar per correu electrònic les indicacions per connectar en línia.
  • Idioma: castellà.
This entry was posted in . Bookmark the permalink.