19 de Juny de 2017

Calendari

Abr
27
Ds
Connexió internacional
Abr 27 @ 20:00
Missa “Cap a Déu en mi” @ Parròquia Abraham
Abr 27 @ 20:00
Abr
28
Dg
Gen3, Gen4 i Famílies
Abr 28 @ 17:00 – 19:30
Mai
1
Dc
Camí de Sant Jaume 2019
Mai 1 – Mai 5 tot el dia
Mai
7
Dt
Trobada Grup de Gestió Empresarial @ Torre Jussana - Centre municipal de suport a les associacions
Mai 7 @ 19:00 – 20:30
Per a aquesta primera sessió del curs comptarem amb Roylán Quesada, Enginyer de Telecomunicacions i Màster en Computadors i Xarxes, Consultor de la Xarxa de Suport a l’Emprenedoria d’Economia de Comunió (EoC-IIN). Roylán continuarà amb el format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents podran expressar les seves opinions i fer propostes concretes.
Cas: Les fuites del tanc de benzina
A les persones que confirmin la seva assistència responent a aquest email els farem arribar un resum previ del cas que s’exposarà en la reunió, perquè puguin preparar les seves opinions i propostes, si així ho desitgen.
Mai
19
Dg
A la primavera… festa per als més menuts! @ Jardins interior d’Illa Flora Tristan
Mai 19 @ 17:00 – 19:30

Ni que sigui un cop l’any, ens agrada fer una festa per als més petitons de la família, per als nens i nenes de 2 a 4 anys. En els Focolars els anomenem els “gen5”, és a dir, la 5a generació del Moviment.

 

No és una festa infantil preparada pels adults, que va! L’han preparada els nens i nenes de 4 a 9 anys. Ells están ben a prop dels més menuts, i saben quins contes i quins jocs els poden agradar… A més, aquesta dinámica de viure i ocupar-se pels qui venen darrere, és una cadena de transmissió entre els joves, adolescents i infants dels Focolars.

 

Per això, també els nens i nenes fins als 9 anys están convidats a la festa primavera gen5, perquè faran de “monitors” per als més petits.

I els pares i mares, podreu gaudir d’una tarda entretinguda, acompanyant els vostres fills.

 

Concert de Gouranga Bhajan & Coral Sant Ignasi @ Parròquia Abraham
Mai 19 @ 18:00
Mai
24
Dv
Sopar solidari @ Poliesportiu Escola FEDAC
Mai 24 @ 20:00 – 23:00

Menú d’arròs i tonyina i alguna cosa més.
Confirmar sisplau assistència abans de dimecres 22 de maig.

 

 

 

Mai
25
Ds
Missa “Cap a Déu en mi” @ Parròquia Abraham
Mai 25 @ 20:00
Jun
1
Ds
Caminada amb Causa
Jun 1 tot el dia
Caminada amb Causa

S’ha hagut d’ajornar al dissabte dia 1 de Juny la nostra caminada amb causa degut a les previsions per divendres i dissabte que indiquen pluges.

SEGONA CAMINADA AMB CAUSA DEL 2019: DISSABTE DIA 1 DE JUNYCAMINAR I DIALOGAR PER LA COMARCA D’OSONA: VILANOVA DE SAU – PUIG DEL FAR – VILANOVA DE SAU

És una caminada assequible, Malgrat hem de pujar al Puig del Far, amb un desnivell aproximat d’uns 300 m. Com podeu veure a l’enllaç que us hem posat, son uns 7 kilòmetres que es poden fer a pas tranquil en una hora i mitja de pujada i un hora i mitja de baixada. Ens acompanyarà tota l’estona la bellesa de l’entorn de la Vall de Sau i Collsacabra. Podeu veure els detalls del recorregut al primer dels enllaços i dades del lloc al segon:

Més informació