19 de Juny de 2017

Calendari

Oct
20
Ds
Caminada amb Causa
Oct 20 tot el dia
Caminada amb Causa

AVÍS: Per l’amenaça de pluja, confirmeu amb els organitzadors si hi ha canvis.

CAMINAR I DIALOGAR PEL PARC NATURAL DEL MONTSENY:

Primera Caminada amb Causa del curs 2018-19. Caminar i dialogar pel Parc Natural del Montseny: SANTA FE – EMPEDRAT DE MOROU – SANTA FE. Una caminada circular de dificultat mitja perquè hi han dos trams curts que cal pujar. La poden fer famílies amb nens (5,8 Km aproximadament), amb sortida i arribada a Santa Fe del Montseny. Ens acompanyarà tota l’estona la bellesa del parc natural del Montseny. Podeu veure les fotos i el recorregut al detall final.

Més informació

Mar
9
Ds
Caminada amb Causa
Mar 9 tot el dia
Caminada amb Causa

Primera Caminada amb Causa del 2019. Caminar i dialogar pel Vallès Occidental: SANT SEBASTIÀ DE MONTMAJOR – CASTELL DE GALLIFA.

És una caminada fàcil perquè no hi han desnivells pronunciats. Son uns 12 kilòmetres que es poden fer en tres hores i mitja aproximadament. Ens acompanyarà tota l’estona la bellesa de l’entorn.

Més informació

Mai
1
Dc
Camí de Sant Jaume 2019
Mai 1 – Mai 5 tot el dia
Jun
1
Ds
Caminada amb Causa
Jun 1 tot el dia
Caminada amb Causa

S’ha hagut d’ajornar al dissabte dia 1 de Juny la nostra caminada amb causa degut a les previsions per divendres i dissabte que indiquen pluges.

SEGONA CAMINADA AMB CAUSA DEL 2019: DISSABTE DIA 1 DE JUNYCAMINAR I DIALOGAR PER LA COMARCA D’OSONA: VILANOVA DE SAU – PUIG DEL FAR – VILANOVA DE SAU

És una caminada assequible, Malgrat hem de pujar al Puig del Far, amb un desnivell aproximat d’uns 300 m. Com podeu veure a l’enllaç que us hem posat, son uns 7 kilòmetres que es poden fer a pas tranquil en una hora i mitja de pujada i un hora i mitja de baixada. Ens acompanyarà tota l’estona la bellesa de l’entorn de la Vall de Sau i Collsacabra. Podeu veure els detalls del recorregut al primer dels enllaços i dades del lloc al segon:

Més informació

Oct
19
Ds
Caminada amb Causa
Oct 19 tot el dia
Caminada amb Causa

CAMINAR I DIALOGAR PER UN ESPAI AMB ENCANT: SANTA COLOMA DE FARNERS – PARC DE SANT SALVADOR – ERMITA I CASTELL DE FARNERS

És una caminada assequible, malgrat hem de guanyar un desnivell d’uns 350 metres, fins arribar al castell. Com podeu veure a l’enllaç que us hem posat, son uns 11,5 kilòmetres que es poden fer a pas tranquil en una hora i mitja de pujada i menys d’una hora i mitja de baixada. Ens acompanyarà tota l’estona la bellesa de l’entorn, amb boscos frondosos, romànic i historia. Podeu veure al següent enllaç els detalls del recorregut.

Més informació

Feb
29
Ds
Caminada amb Causa
Feb 29 tot el dia
Mai
3
Dg
Camí de Sant Jaume
Mai 3 – Mai 9 tot el dia
Mai
30
Ds
Caminada amb Causa
Mai 30 tot el dia