Salutació des de Manila

Hola a tots! Us escrivim des de Filipines on portem 10 dies vivint una experiència inoblidable! Arribar fins a l’altra punta del món és una aventura! Després de 30 hores de viatge (visita a Doha inclosa), finalment vam arribar a Manila on ens esperaven unes meravelloses furgonetes per viatjar 7 hores cap al nord, a la regió de Pangasinan, per gaudir de l’experiència del pre genfest. Uns dies d’immersió en la sorprenent cultura filipina: danses, arròs, historia, arròs, paisatges idil·lis, la comunitat…

Després de gaudir d’aquesta experiència, per fi va arribar el tant esperat Genfest!! 6000 participants, 182 països, experiències, testimonis, workshops, accions socials, balls…vivències que ens han fet experimentar que el món unit no es una utopia, que anar més enllà de les barreres és possible.

Gràcies per la vostra ajuda pero sobretot per la vostra presencia i suport, ja que no haguessim pogut asistir sense vosaltres.