Grup de Gestió Empresarial

El passat 5 de juny vam realitzar la quarte sessió del Grup de Gestió Empresarial d’Humanitat Nova a Barcelona durant aquest curs. Aquest cop l’exposició va anar a càrrec de Lluís Izquierdo, economista, Voluntari Sènior per a l’assessorament empresarial en l’associació Secot (Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica) a Barcelona. Sota la seva conducció es va continuar amb el nou format de reunions basat en l’exposició de casos reals de gestió empresarial, sobre els quals els presents van poder expressar les seves opinions i fer propostes concretes.

Cas sobre la Gestió de Compres en l’Empresa.

Disposem del text del cas presentat pel Lluís i d’un enregistrament de la reunió en format domèstic. Si estàs interessat en ells, els pots sol·licitar responent a aquest email indicant l’objecte del teu interès, i et farem arribar un enllaç al núvol on visualitzar-los.

Gràcies pel teu suport i interès pel nostre grup. Esperem veure’ns en properes reunions.