Calçotada, moment de família i record a Chiara

Què hi ha de més familiar i popular que una calçotada? Amb aquest esperit es van aplegar gairebé un centenar de persones el passat 11 de març al Centre Mariàpolis Loreto, la casa de convivències que els Focolars tenen a Castell d’Aro.

Els participants, de totes les edats i majoritàriament provinents de les comarques barcelonines i gironines, van gaudir d’una jornada molt agradable.

El Mas Dausà – Centre Mariàpolis va esdevenir una mena de “museu interactiu” per conèixer la figura de Chiara Lubich i el carisma de la unitat. Passant pels diversos ambients de la casa es podia fer un recorregut on veure un vídeo-reportatge, fotografies de la història dels Focolars a Catalunya, una representació dels nois i noies sobre els orígens del Moviment a Trento durant la 2a Guerra Mundial i un espai de recolliment a la capella, que donava protagonisme a la centralitat de l’Evangeli en l’espiritualitat dels Focolars.

Després del dinar, una estona de jocs per a totes les edats va cloure aquesta diada de germanor.