Festa de Nadal 2017

Com ja és habitual entre les famílies, el passat 17 de desembre vam aplegar-nos per celebrar el Nadal. Un ambient d’alegria pel retrobament amb qui feia dies que no ens vèiem, per noves coneixences i sobretot per poder passar una estona per compartir el que fem i el que som.

Experiències viscudes, teatre i jocs, van ser motiu per conèixer-nos més entre nosaltres, per riure, per reflexionar i per endur-nos a casa el sentit de família que ens porta el Nadal. Com no podia ser d’una altra manera, no van faltar les nadales tradicionals. Vam comptar també amb una nadala típica d’Argentina que l’Ani i el Pablo ens van obsequiar.
Tot va acabar com a les bones celebracions: un pica-pica compartit que va permetre felicitar-nos les festes més personalment. En el cor de tots l’alegria era plena.