Nova temporada “En Clau de Fraternitat”

El 13 d’octubre de 2017 vam estrenar la 3ª temporada de En clau de fraternitat, el programa de ràdio produït pel Moviment dels Focolars a Catalunya, amb una forta aportació de la comunitat present a Barcelona en l’equip del programa.

Ens anem afermant en la programació de Ràdio Estel (106.6 FM) i nosaltres cada vegada ens sentim més a gust en el canal de les ones i d’internet per enviar un missatge de fraternitat a la societat, al mateix temps que volem fer de “saurins” i identificar moltes altres iniciatives en sintonia amb els objectius del programa.

Sense ignorar la realitat sociopolítica que estem vivint en aquesta tardor, hem volgut transmetre un missatge d’aposta pel diàleg, explicant la iniciativa del manifest #SócDiàleg i amb testimoniatges particulars de qui viu el conflicte en curs en aquesta clau.

De conflicte també hem parlat, perquè és el rerefons temàtic del segon numero de la renovada revista Ciutat Nova, i ho vam fer amb el seu director, Josep Bofill.

Una vivència de fraternitat molt del gust dels oients, pels ressons que ens han arribat, ha estat la de Pilar Arrizabalaga, de la nostra comunitat local dels Focolars a Barcelona, durant la seva estada a Mèxic aquest estiu.

Hem conegut iniciatives solidàries de “proximitat” en barris de Barcelona, com ara el projecte del Casal Loiola “Amb tu”, d’acompanyament a gent gran, i la xarxa solidària BarcelonActua.

I també hi ha hagut espai per a la cultura, amb la presentació d’algunes pel·lícules programades a la XIV Mostra de Cinema Espiritual. I en aquell programa, hem pogut conèixer l’Alejandro Morala, jove cineasta, de la comunitat dels Focolars a València. Ja veieu, sempre, construïnt ponts…

I en aquesta 3a edició, els volem construir sobretot amb vosaltres, amb els oients… Us animem moltíssim a dir-nos la vostra: opinions, suggeriments, idees per millorar… Tot! Trieu el canal que vulgueu:

Un mail a enclaudefraternitat@radioestel.cat

Un missatge telefònic al contestador de Ràdio Estel: 93 409 27 77

Un tuit a @ClauFraternitat

Mil gràcies!