Festa de Nadal

Quan:
21 de Desembre de 2019 @ 18:00 – 20:30
2019-12-21T18:00:00+01:00
2019-12-21T20:30:00+01:00
On:
Parròquia Santa Eilàlia
Passeig de Fabra i Puig
260, 08016 Barcelona
Espanya

(descarrega invitació)

Benvolguts,

S’ acosta el Nadal i ens agradaria celebrar-ho junts. Serà una ocasió de retrobament després de l’estiu en què el més important serà veure’ns, compatir què fem, i per suposat festejar el Nadal.

A més d’un pica-pica us proposem participar a un concurs de plats dolços o salats que ens menjarem entre tots. Qui s’animi a portar un plat, ha de saber que aquest plat haurà d’anar acompanyat d’una història que tots escoltarem amb atenció.

Com ja sabeu, els més petits cada any ofereixen a qui passa pel carrer, una figureta del nen Jesús que ens recorda el veritable sentit del Nadal i, aquest any voldríem participar amb ells d’aquesta acció. Per això, en algun moment de la festa, qui vulgui, podrà acompanyar-los al carrer per convidar els vianants a emportar-se el nen Jesús a casa seva.

Us citem, doncs, el proper dissabte 21 de Desembre de 18h a 20:30h a la Parròquia de Sta. Eulàlia, al Passeig Fabra i Puig, 260 (metro Virrei Amat).

Amb ganes de saludar-nos,

Comissió comunitat de Barcelona


 

(descarga invitación)

Queridos,

Se acerca la Navidad y nos gustaría celebrarlo juntos. Será una ocasión de reencuentro después del verano en la que lo más importante será vernos, compartir qué hacemos, y por supuesto festejar la Navidad.

Además de un pica-pica os proponemos participar en un concurso de platos dulces o salados que nos comeremos entre todos. Quien se anime a llevar un plato, debe saber que este plato deberá ir acompañado de una historia que todos escucharemos con atención.

Como ya sabéis, los más pequeños cada año ofrecen a quien pasa por la calle, una figurita del niño Jesús que nos recuerda el verdadero sentido de la Navidad y, este año quisiéramos participar con ellos de esta acción. Por ello, en algún momento de la fiesta, quien quiera, podrá acompañarlos en la calle para invitar a los peatones a llevarse el niño Jesús a su casa.

Os citamos, pues, el próximo sábado 21 de Diciembre de 18h a 20: 30h en la Parroquia de Sta. Eulalia, en el Paseo Fabra i Puig, 260 (metro Virrei Amat).

Con ganas de saludarnos,

Comisión comunidad de Barcelona

 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.